Bänkskivor i terrazzo

Produkter

Börjar det bli dags att skaffa en ny bänkskiva? Då har du kommit helt rätt. Vi på Svensk Terrazzo- Teknik har många års erfarenhet av att tillverka just bänkskivor i terrazzo och hjälper dig att specialanpassa bänkskivorna helt utifrån dina önskemål för att du garanterat ska bli nöjd med din nya bänkskiva. Oavsett om du vill ha en speciell färg eller använda en viss typ av sten så hjälper vi dig. Ingen beställning är för svår för oss! För att få lite inspiration så kan du ta en titt på andra bänkskivor som vi har tillverkat.

Varför skaffa bänkskivor i terrazzo?

Terrazzo är en konst som kräver gedigen kunskap. Det gäller att veta exakt vilket recept som ska användas och hur det ska blandas. Efter själva blandningen är gjord så ska materialet även behandlas för att få en riktigt fin yta. En av fördelarna med just bänkskivor i terrazzo är att du kan välja färg och form på stenarna i bladningen för att få den design du är ute efter som passar just ditt hem. Oavsett om du vill ha stora, små stenar eller både och så fixar vi det! Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig att tillverka en bänkskiva i terrazzo som du kommer att älska.

Om du inte är helt säker på hur du vill att din bänkskiva i terrazzo ska se ut så kan du få lite genom att ta en titt på några av våra tidigare projekt vi har arbetat med.

Om det är något du undrar över så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss: