Golvplattor & Terrazzoplattor

Produkter

Din expert på golvplattor och terrazzoplattor

Vi på Svensk Terrazzoteknik är expeter på att tillverka golvplattor som passar utmärkt till trapphus men även till andra användningsområden i hemmet. Här är det du som bestämmer och vi sköter tillverkningen. Oavsett mått, färg och design så är det du som har kontrollen. Vi specialiserar oss inom just golvplattor i terrazzo vilket ger en enormt stor flexibilitet när det gäller själva designen.

Golvplattor i terrazzo

När det kommer till terrazzo så finns det mängder av olika färger och mönster beroende på vad man använder för recept i blandningen. Därför är möjligheterna näst intill oändliga när det gäller att använda terrazzoplattor som golv och gör att man kan anpassa det exakt så som man vill ha det. Oavsett om man vill ha vit bakgrund med bruna stenar eller tvärtom så kan vi på Svensk Terrazzo-Teknik hjälpa just dig att få golvplattor och terrazzopattor som du kan känna dig riktigt nöjd med! Oavsett om du är ute efter nytt golv till trapphuset eller om det är till ditt egna hem så hjälper vi dig att tillverka golvplattor och terrazzoplattor helt utifrån dina önskemål. Om du har svårt att välja färg och design så får du gärna ta en titt på undersidan för färdiga projekt där du kan få lite inspiration till vad det är du är ute efter.

Om det är något du undrar över eller om du vill göra en beställning på golvplattor och terrazzoplattor så tveka inte att ta kontakt med oss via mail eller telefon så hjälper vi dig!

 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer